Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Plastic pas Mat gelamineerd

Zorgpassen, Giftcards; verreweg de meeste passen in uw portemonnee zijn gelamineerde passen. Een vertrouwd uiterlijk dus. En dat is niet voor niets, want gelamineerde passen kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. 

Laminaat leggenLaminaat klinkt als planken op de vloer, maar ook een pas kan er goed mee uit de voeten. Om plastic passen te lamineren, wordt er op 2 pvc vellen gedrukt; de voor- en achterkant. Daarna worden de vellen tegen elkaar gelegd en van boven en onder afgedekt met transparant laminaat. De pvc vellen zitten dus vast in het laminaat. 

Mat spiegelt nietGlanzende passen hebben een spiegeleffect. Dat kan mooi zijn als er bijvoorbeeld een bijzondere afbeelding op de pas staat. Maar in andere gevallen is mat beter leesbaar en een bijkomend voordeel: de pas heeft geen zichtbare vingerafdrukken of andere vlekken.

Snel gelamineerde passenDankzij een jarenlange ervaring, leveren wij uw pasjes vakkundig en snel. Standaard is de levertijd van plastic passen acht werkdagen. Tegen een kleine meerprijs is ook een snellere levering mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. We denken graag met u mee.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief